Hírek / Álláspályázati felhívás jegyzői munkakör betöltésére

Álláspályázati felhívás jegyzői munkakör betöltésére

2024.09.09.



KÖZSZOLGÁLLÁS sorszám:  82672

Intézményi iktatószám:  Vsz. 3184-1/2024.

Státusz:  Publikált

 

ÁLLÁSPÁLYÁZAT

VÉRTESSZŐLŐSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Vértesszőlős Község Polgármestere

pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében

jegyző

Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):  Vezeti a polgármesteri hivatalt, dönt a jogszabály által hatáskörébe utalt államigazgatási ügyekben; gondoskodik az önkormányzat működésével kapcsolatos feladatok ellátásáról; ellátja a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 81. § (3) bekezdésében meghatározott feladatokat, továbbá ellátja az egyéb jogszabályokban meghatározott jegyzői feladat- és hatásköröket.

Betöltendő állás szakmacsoportja:  önkormányzat

FEOR besorolás:  1123 Helyi önkormányzat kinevezett vezetője

Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád):  Egyéb

Betöltendő állás jogviszonya:  Közszolgálati jogviszony (Kttv.)

Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája:
  Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:  Vértesszőlős

A munkavégzés pontos helye:
Vértesszőlősi Polgármesteri Hivatal (2837 Vértesszőlős, Templom u. 57.), továbbá Vértesszőlős község közigazgatási területe.

Álláshirdető szervezet bemutatása:  www.vertesszolos.hu

A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.):  A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) rendelkezései, továbbá Vértesszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének a köztisztviselők illetménykiegészítéséről, a köztisztviselőket megillető szociális, jóléti és kulturális juttatásokról szóló 2/2016 (I.22.) önkormányzati rendeletében foglaltak az irányadóak. A munkáltatói jogkör gyakorlója a kinevezéssel egyidejűleg 6 hónap próbaidőt köt ki.

Feltételek, előnyök

Pályázati feltételek

Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények:

  Büntetlen előélet

  Cselekvőképesség

  Magyar állampolgárság

  Vagyonnyilatkozattételi eljárás lefolytatása

  Erkölcsi bizonyítvány

Elvárt végzettség/képesítés:

6. Felsőfokú végzettséghez kötött szakképesítés alapképzés (Bsc vagy BA), Üzleti ismeretek, ügyvitel és jog, m.n.s., 2011. évi CXCIX. tv. 247. § (1) bekezdés a) pontjában meghatározott képesítés.

Elvárt szakmai tapasztalat időtartama (év):  2

Elvárt vezetői tapasztalat időtartama (év):  1

Egyéb pályázati feltétel meghatározása:

Képesítési előírások: A pályázó: a) Igazgatásszervező vagy közigazgatás-szervező alapképzési szakon, vagy jogász vagy államtudományi mesterképzési szakon szerzett szakképzettséggel vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles közigazgatási szakértő vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképzettséggel rendelkezik. b) Jogi vagy közigazgatási szakvizsgával, vagy a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítéssel rendelkezik . (A polgármester közigazgatási szakvizsgával nem rendelkező pályázót is kinevezhet, feltéve, hogy a kinevezéstől számított egy éven belül a jogi vagy közigazgatási szakvizsgát, vagy a szakvizsga alól a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítést megszerzi.) c) Legalább két évi közigazgatási gyakorlatot szerzett.

Pályázat elbírálása során előnyt jelent

A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?:  Igen

A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?:  Igen

A pályázat elbírálása során előnyt jelentő járművezetői engedély kategória:  B

Egyéb pályázati előnyök:

Legalább 2 éves jegyzői, aljegyzői munkakörben szerzett közigazgatási gyakorlat. Egyéb szakirányú felsőfokú végzettség, gazdasági végzettség/tapasztalat. Idegen nyelv ismerete.

A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok:

  végzettséget/képzettséget igazoló okirat(ok) másolata

  motivációs levél

  fényképes önéletrajz (87/2019.(IV.23)Korm.rendelet 1 sz. melléklete alapján

  vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítése

  Adatkezelési nyilatkozat

  Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

  Hozzájáruló nyilatkozat pályázati anyagba betekintésről

A pályázat benyújtásának határideje:  2024.10.04. 00:00

Pályázat benyújtásának módja:

1. Postai úton: Vértesszőlős Község Polgármestere részére (2837 Vértesszőlős, Templom u. 57.) 2. Személyesen a polgármesteri hivatalban. 3. Elektronikus úton a polgarmester@vertesszolos.hu email címre történő megküldéssel. A pályázatoknak legkésőbb október 4-én be kell érkeznie a polgármesteri hivatalba. A pályázati anyagra kérjük feltüntetni a jegyzői munkakör megnevezését. További felvilágosítást dr. Lázár Gabriella jegyző ad (30-579-3780).

A pályázat elbírálásának módja:  A formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatot benyújtok közül - a polgármester által végzett - előértékelésen kiválasztott pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt. A benyújtott dokumentumok és a meghallgatáson tapasztaltak alapján a kiválasztásról a polgármester dönt. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja. Az eredménytelenül pályázókat írásban értesítjük. Eredményes pályázat esetén határozatlan idejű közszolgálati (köztisztviselői) kinevezésre kerül sor, hat hónap próbaidő kitöltésével.

A pályázat elbírálásának határideje:  2024.10.08. 00:00

A pályázati kiírás további közzétételének helye:  www.vertesszolos.hu

Állás tervezett betöltésének időpontja:  2024.10.10.

Publikálás tervezett időpontja:  2024.09.08.

A pályázati kiírás közzétevője a Miniszterelnöki Kormányiroda (MK). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az MK részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a hatályos jogszabály alapján a pályázatot kiíró szerv felel.


« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák