Hírek / NHSZ V.V.H.N. Kft. tájékoztatása a házhoz menő lomtalanításról

NHSZ V.V.H.N. Kft. tájékoztatása a házhoz menő lomtalanításról

2023.02.14.LOMTALANÍTÁSI FELHÍVÁS

 

Értesítjük Vértesszőlős Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft a továbbiakban a lomtalanítási tevékenységet HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS   formájában végzi Vértesszőlős településen az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

A házhoz menő lomtalanítás előzetes időpontfoglalást követően kérhető a 34/801-040-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen.

A bejelentéshez szükséges adatok:

  • név, cím
  • elérhetőség (telefonszám)

Az adott évben ki nem használt alkalmak száma a következő évbe nem vihető át.

Lomtalanításba tartozó anyagok:  a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot az ügyfélszolgálatunkkal leegyeztetett gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen, és gyalogos, valamint járműforgalmat ne akadályozzon.

További információkkal ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen, a 34/801-040-es telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

 

Tatabánya, 2023. február


« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák