Hírek / Központi Statisztikai Hivatal_Miből élünk? felmérés Vértesszőlősön

Központi Statisztikai Hivatal_Miből élünk? felmérés Vértesszőlősön

2020.09.27.

 

A Központi Statisztikai Hivatal Vértesszőlős településen 2020. szeptember 15. és december 31. között hajtja végre a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „MibőI élünk?” című adatfelvétel harmadik hullámát. A felmérést az Európai Központi Bank koordinálja, és az Európai Unió tagországai vesznek részt benne. Az országok összehasonlítható adatai hozzájárulnak a hatékonyabb pénzügyi döntések meghozatalához.

A Magyarországon felkeresendő több, mint 15 ezer háztartás kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtottuk végre.

A felvétel 2020. szeptember 15-től december 31-ig tart.

2020. szeptember 15. - november 30. között van lehetőség a kérdőív interneten való kitöltésére, az október 2-tőI induló terepmunka során fényképes igazolvánnyal rendelkező Összeírók keresik fel a kijelölt címeket, akik közreműködésével november 30-ig interneten vagy december 31-ig személyes válaszadásra van mód. A válaszadás önkéntes.

Az interjús kikérdezésben résztvevők 2000Ft értékű vásárlási utalványt kapnak, az interneten válaszadók nyereményjátékon vehetnek részt, ahol 10 db, egyenként 50 000 forintos vásárlási utalvány kerül kisorolásra.

A lakosság részére hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 Óra, pénteken 8 és 14 Óra között a +36 80 200 766-es (3-as mellék) ingyenes zöld számon adunk további felvilágosítást, valamint fordulhatnak hozzánk a lakinfo@ksh.hu e-mail címen is. Az adatfelvétellel kapcsolatosan a mibolelunk.ksh.hu internetes oldal nyújt bővebb tájékoztatást.

A kutatásban résztvevő országok adatait az Európai Központi Bank gyűjti össze, az eredményekből pedig várhatóan 2022-ben a KSH és az MNB is közöl adatokat.Csatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák