Hírek / Koronavírus-járvány - 9. sz. tájékoztató

Koronavírus-járvány - 9. sz. tájékoztató

2020.03.27.Koronavírus-járvány - 9. sz. tájékoztató

65 év feletti lakosok részére

A mai napon közzétett kormányrendelet lehetőséget biztosít arra, hogy a 65 év felettiek olyan időszakban látogassák a meghatározott üzleteket, amikor csak az idősebb korosztály lehet jelen, mégis arra kérnék mindenkit, fokozottan a 70 életévüket betöltötteket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárlást, egyéb fontos elintéznivalót bízzák fiatalabb családtagjaikra, rokonaikra. Aki családtagtól - akár átmenetileg, akár folyamatosan - nem tud segítséget kérni, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken és kérjen bátran tőlünk segítséget!

Az önkormányzat ellátási kötelezettsége a 70 éven feletti lakosokra terjed ki, ennek ellenére természetesen minden ellátásra szoruló 65 év feletti vértesszőlősi lakost is segíteni fogunk abban, hogy lakhelyének elhagyása nélkül az ellátásához szükséges élelmiszer, gyógyszer rendelkezésre álljon.

Kialakítottuk az ellátási rendszert, melyen keresztül a bevásárlás, melegétkezés biztosított, kérem Önöket, hogy a saját maguk és a közösség érdekében éljenek a lehetőséggel és vegyék igénybe szolgáltatásainkat.

Köszönöm.

Nagy Csaba
polgármester
« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák