Szlovák Önkormányzat / Pályázatok

Pályázatok

2020.08.26. 

 

Pályázat 2019.

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-94-1-17 kódszámú, Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség - Természeti, épített és kulturális értékek - "Vércse kincsei" - megőrzése és bemutatása című felhívás alapján a Vértesszőlősi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat, mint támogatást igénylő 2018.04.14 17:34:58 időpontban 1926157393 iratazonosító számú támogatási kérelmet nyújtott be, melyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, mint Támogató a 1926157393 iratazonosító számú támogatási kérelmet támogatásra alkalmasnak minősítette.

 

A támogatásból a 2013. évben elkészített "Vértesszőlős múltja és jelene" kiadvány aktualizált változata kerül kiadásra 10000 példányban magyar nyelven, valamint szlovák nyelvű verzióban 1000 példányban és egy 20-30 perces kisfilm, valamint annak 3-5 perces imázsverziója kerül elkészítésre.

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”.

Pályázat 2013.

Decemberben elkészült "Vértesszőlős - Samutól napjainkig" című településünket bemutató ismeretterjesztő film, melyet a a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat LEADER pályázati forrásból finanszírozott. A film négynyelvű, a magyar mellett szlovák, német és angol hanggal is megtekinthető.

A film rövid webes változata megnézhető, letölthető honlapunkról és a teljes 30 perces videó megvásárolható 500.-Ft/db áron a Polgármesteri Hivatalban. (Templom utca 57. (Tanács u. 59.).
A nagy érdeklődésre való tekintettel folyamatosan készülnek Vértesszőlős Község Önkormányzata jóvoltából az utánnyomások, ha esetleg a vásárlásban fennakadások vannak, elnézésüket és szíves türelmüket kérjük!

Ez úton is szeretnénk minden közreműködőnek megköszönni a munkáját, segítségét, a fordításokért és a narrációkért külön köszönet Kutenics Szilviának, Gáspár Editnek és Pappné Bedei Saroltának.

A DVD tartalma a Vértesszőlősi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat tulajdonát képezi. Tilos a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül a DVD kép és hanganyaga egészének, vagy annak részeinek bármilyen módon történő kereskedelmi célú sokszorosítása, másolása.Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák