Intézmények / Községi Könyvtár

Községi KönyvtárKözségi Könyvtár

Elérhetőségek:

Cím: Vértesszőlős, Múzeum utca 43.
Mobil: 06-30/578-5116
E-mail: konyvtar@vertesszolos.hu
Könyvtáros: Németh Ferenc

Hétfő: Zárva
Kedd: 13.00-18.00
Szerda: Zárva
Csütörtök: 13.00-18.00
Péntek: 11.00-16.00
  • Saját könyvállomány: 9800 db
  • Regisztrált tag: 460 fő
  • A kölcsönzés, a könyvtárközi kölcsönzés és az internet-használat ingyenes
  • A könyvtár a  Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás keretében, a József Attila Megyei Könyvtár felügyeletével működik.
  • A könyvtár katalógusa elérhető az interneten: www.jamk.hu - katalógus - ( szerző, cím szerinti keresés). A találatoknál látható Vértesszőlős mint telephely és hogy a dokumentum aktuálisan kölcsönözhető-e.

Kedves Látogató!

A 39/2013. (V. 31.) a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) működéséről szóló EMMI rendelet értelmében a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, valamint a település önkormányzata között létrejött megállapodás alapján, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár gondoskodik a település lakosságának könyvtári szolgáltatásokkal történő ellátásáról a KSZR keretein belül. Ennek megvalósítására településenkénti lakosságarányú állami kiegészítő támogatás áll a Megyei Könyvtár rendelkezésére, melyből a települési könyvtár igényei szerint dokumentumokat, tárgyi –és dolgi eszközöket, valamint minimum évi négy, a könyvtárat és az olvasást népszerűsítő rendezvényt finanszíroz.
A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Megyei Ellátási és Módszertani Osztályának feladata a fenti és egyéb járulékos, illetve kiegészítő szolgáltatások koordinációja.

További információ a rendszer működéséről a megyei KSZR honlapon: http://www.kemkszr.hu/"Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák