Hírek / Tájékoztató háztartási szennyvízről

Tájékoztató háztartási szennyvízről

2020.01.06.



Tájékoztató a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtéséről és elszállításáról

 

A jogszabályok értelmében az Önkormányzatnak közszolgáltatás keretében kell biztosítania a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtését és elszállítását.

 

E körben azon ingatlantulajdonosok érintettek, melyek nincsenek bekötve a szennyvízcsatorna-hálózatba.

 

A képviselő-testület döntése értelmében 2020-2021. években a Bazsika Trans Kft. (2800 Tatabánya, Bánhidai ltp. 104. fsz.2.) a kiválasztott közszolgáltató, aki jogosult és köteles a háztartási szennyvíz elszállítására. Csakúgy, mint a szilárd hulladék esetében, az érintett ingatlan-tulajdonosok a kiválasztott közszolgáltatóval kötelesek szerződést kötni. A közszolgáltatás díját a képviselő-testület hagyta jóvá, melynek mértéke 5.500 Ft/m3 + Áfa.

 

A közszolgáltatót az érintett ingatlantulajdonsok az alábbi elérhetőségeken kereshetik: Bazsika József, 06-20-964-1797, info@bazsikatrans.hu.

 

A közszolgáltatást szabályozó önkormányzati rendelet az önkormányzat honlapján megtalálható (25/2014. (XII.12.) önkormányzati rendelet, egységes szerkezetben), illetve kérdés esetén a polgármesteri hivatalban dr. Jelinek Gabriella ügyintéző ad felvilágosítást.

 

Nagy Csaba

polgármester

 

 

 


« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák