Hírek / Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről

2021.05.27.

Tájékoztató a Vértesszőlősi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről

 

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. május 31. napjától (hétfőtől) a hivatalban visszaállításra kerül a személyes ügyintézés. Tekintettel azonban arra, hogy a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet még mindig fennáll, a személyes ügyintézést korlátozásokkal, biztonsági intézkedésekkel biztosítjuk, az alábbiak szerint: 

1.) Az ügyintézők az ügyfeleket az általános ügyfélfogadási rendnek megfelelően, az alábbi időpontokban fogadják:

hétfőn és szerdán: 7,00 – 12,00 és 13,00 – 16,00

pénteken: 7,00 – 12,00 óra között.

Keddi és csütörtöki napokon a hivatal kapuja zárva lesz, kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ezeken a napokon ne keressék fel a hivatalt!

2.) A polgármester, jegyző az ügyfeleket előzetesen egyeztetett időpontban fogadja. Időpontot a 34/379-091; 06-30-579-3780 telefonszámokon kell egyeztetni.

3.) Az ügyben érintett ügyfél egyedül, kísérő nélkül intézheti ügyét a hivatalban, kivételt képez ez alól, akinek személyi körülményeire tekintettel (életkor, testi vagy szellemi fogyatékosság, stb.) segítő jelenlétére van szükség.

4.) Az ügyfelek a hivatal épületébe kizárólag (az orrot és szájat egyaránt eltakaró) maszk viselése esetén léphetnek be, egyidejűleg kötelesek belépéskor a bejárati ajtó közelében elhelyezett kézfertőtlenítő használatára. Kérjük ügyfeleinket, a koronavírusra jellemző tünetek (pl. hőemelkedés vagy láz, köhögés, egyéb légúti panaszok, stb.) fennállása esetén ne jöjjenek a hivatalba!

5.) A hivatal épületében egyidejűleg maximum 4 ügyfél, egy irodában kizárólag 1 ügyfél (+ rászorultak esetében kísérője) tartózkodhat. A folyosón várakozó ügyfelek kötelesek egymástól; az irodában tartózkodó ügyfél az ügyintézőtől min. 1,5 méter távolságot tartani. Amennyiben a hivatal épületében lévő ügyfelek (kísérővel együtt értendő) létszáma a 4 főt elérte, a többi ügyfél a hivatal udvarán köteles várakozni, majd a távozók létszámának megfelelően belépni.

6.) A létszám felügyeletéről és a beléptetés rendjéről a hivatal ügyintézői gondoskodnak.

Fenti intézkedések mindannyiunk egészségének védelmében kerülnek bevezetésre, ezért kérjük Tisztelt Ügyfeleinket ezek betartására!

Köszönjük Ügyfeleinknek, hogy az elmúlt időszakban, alkalmazkodva a veszélyhelyzethez, együttműködtek velünk az elektronikus ügyintézésre való átállásban, a korlátozottan működő személyes ügyfélfogadás elfogadásában.

Kérjük továbbá ügyfeleinket, amennyiben lehetőségük van rá, a jövőben is részesítsék előnyben az elektronikus ügyintézést.

dr. Lázár Gabriella

jegyző
« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák