Hírek / KSH felméréshez kérdezőbiztosok jelentkezését várja

KSH felméréshez kérdezőbiztosok jelentkezését várja

2022.05.12.KSH felméréshez kérdezőbiztosok jelentkezését várja

 

Tisztelt Lakosság!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tájékoztatta Hivatalunkat, hogy „Népességmonitor” elnevezéssel felmérést végez, mely egy európai kutatássorozat része, célja az egyes regiszterekből származó adatok minőségének ellenőrzése, valamint a hivatalos statisztikai adatgyűjtések fejlesztése. A felmérést 94 kiválasztott településen végzik, mely Vértesszőlőst is érinti. Az emberek lakóhelyére és tanulmányaira vonatkozó felmérésre 2022. május 26. és július 10. között kerül sor. Az adatszolgáltatást a KSH által kijelölt személyek az időszak elején egy internetes kérdőív megválaszolásával teljesíthetik, vagy később egy kérdezővel lefolytatott személyes vagy telefonos interjú során. Az érintett személyek értesítése és válaszadásra felkérése postai úton történik. A Népességmonitor felmérés akkor lesz eredményes, és akkor szolgáltat megbízható adatokat, ha valamennyi kiválasztott személlyel sikeres interjú készül.

A KSH azért fordult Hivatalunkhoz, hogy segítsünk a kérdezői feladatok ellátására alkalmas, megfelelő tapasztalattal rendelkező személyeket találni. A feladat megbízási jogviszony keretében végezhető 2022. június 10. és július 10. között. Jogviszonyt létesíteni csak az öregségi nyugdíjkorhatárt be nem betöltött személyekkel tudnak. A kérdező feladata, hogy több a körzethez tartozó településen a kijelölt személyeket felkeresse, és a kb. 10–15 perces kérdőívet lekérdezze. A jelentkezésnél figyelembe kell venni, hogy a kérdezőknek az egyes körzetekhez felsorolt valamennyi településen interjút kell készíteniük. Egy körzethez egy kérdező közreműködésére lesz szükség. Vértesszőlős a 03-as körzetbe tartozik Komárom és Mocsa településekkel, a körzetben várhatóan 95 személyt kell felkeresni.

A kérdezővel szembeni elvárások:


• hétköznapi és hétvégi munkavégzés vállalása,
• jó kommunikációs készség,
• informatikai eszközhasználatban való jártasság (tablet kezelése),  saját e-mail-cím megléte, folyamatos elérhetőség a munkavégzés időszaka alatt,
• saját mobiltelefon használata (költségtérítéssel),
• elvárásoknak megfelelő feladatellátás,
• terepmunka-tapasztalat előnyt jelent.
• saját gépjármű használatának vállalása (költségtérítéssel).

Jelentkezni az alábbi linken lehet, 2022. május 20. napjáig:

https://www.ksh.hu/kerdoivek/nepessegmonitor/urlap.html


A feladatban való részvételre a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Kérdéseit felteheti az alábbi elérhetőségen: nepessegmonitor@ksh.hu

 

Vértesszőlősi Polgármesteri Hivatal


« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák