Hírek / Felhívás szelektív hulladéktárolók térítésmentes átvételéről

Felhívás szelektív hulladéktárolók térítésmentes átvételéről

2024.07.30.



Felhívás szelektív hulladéktárolók térítésmentes átvételéről

Felhívás

a szelektív és az elkülönített hulladék gyűjtésre rendszeresített gyűjtőedény térítésmentes átvételéről

Tisztelt Vértesszőlősi Ügyfeleink!

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. – mint 2023. július 1-től a hazai hulladékgazdálkodási rendszer környezeti és gazdasági szempontból is fenntartható működtetéséért felelős társaság – a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező ügyfelei részére térítésmentes használatra biztosít szabványos szelektív hulladékgyűjtő edényt a szelektív hulladék ingatlanon történő gyűjtéséhez. Az új szelektív hulladékgyűjtő edényt mindazon ügyfeleink részére biztosítjuk, akik jelenleg a vegyes háztartási (kommunális) hulladékot gyűjtőedényben gyűjtik, és az eddigiek során a szelektív hulladékot zsákban gyűjtötték. Lakossági ügyfeleink fejenként 1 darab szabványos szelektív gyűjtőedényre jogosultak.

 

Mit kell tenni, hogy Ön térítésmentesen új szelektív hulladékgyűjtő edényt kaphasson?

Az új szelektív hulladékgyűjtő edény

Átvételének helye:

Vértesszőlősi Polgármesteri Hivatal, Vértesszőlős, Templom utca 57.

Átvételének ideje:

2024. 08. 03-04. (szombat, vasárnap) 8-12 óráig,

2024. 08. 07. (szerda) 14-20 óráig,

2024. 08. 14. (szerda) 14-20 óráig.

Az új szelektív hulladékgyűjtő edényt lakossági ügyfeleink, lakcímkártya,  személyigazolvány, valamint egy hulladékkezelési számla vagy csekkbemutatását követően személyesen vehetik át, nem saját tulajdonú ingatlan esetén meghatalmazás bemutatásával. A meghatalmazást az átvétel helyszínén biztosítjuk, illetve innen is letölthető a lentebbi csatolmányból. Meghatalmazással történő edényzet átvétel esetén is szükséges, a szerződött ügyfél hulladékkezelési számlájának, vagy csekkjének a bemutatása.

Azon ingatlanhasználók, akik nem rendelkeznek aktív hulladékszállítási szerződéssel, szerződéskötést követően jogosultak, a szelektív hulladéktároló edény átvételére.

A szelektív-hulladékgyűjtési rendszer – a gyűjtőedények által nyújtott előnyökön túl - nem változik.   

A szelektíven gyűjtött hulladékot a területi szolgáltató továbbra is a már megszokott, hulladéknaptárban megadott szelektív gyűjtési napon szállítja el. A kihelyezett edényen felüli többlethulladék továbbra is kihelyezhető átlátszó zsákban a kuka mellé, azaz továbbra is mennyiségi korlátozás nélkül szállítjuk el a szelektív hulladékot. Az új szelektív hulladékgyűjtő edénybe műanyag, fém és papír hulladék gyűjthető, amellyel kapcsolatosan minden információ elérhető a hulladékgyűjtő edényhez mellékelt szórólapon és a MOHU honlapján a www.mohu.hu weboldalon.

Az átadott új szelektív hulladékgyűjtő edények a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. tulajdonát képezik, ezért kérjük annak rendeltetésszerű használatát és állapotának megőrzését.

Köszönjük, hogy a hasznosítható hulladékok szelektív gyűjtésével hozzájárul természeti kincseink közös megóvásához, és hogy ezáltal tiszta, környezetbarát országot, felelősségteljes társadalmat építhetünk.

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.



Csatolt fájl(ok):



« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák