Hírek / Buszmenetrend változás Komárom-Esztergom megyében

Buszmenetrend változás Komárom-Esztergom megyében

2021.08.30.



Tisztelt Utazók!

A Komárom-Esztergom megyében nyáron felmerült létszámhiány sajnos fennakadást okozott az autóbusz-közlekedésben, amiért ezúton is elnézésüket és szíves türelmüket kérjük.

Augusztus 23-tól átszervezésekkel, más térségből átcsoportosított autóbuszvezetőkkel csökkentettük a kimaradó járatok számát úgy, hogy 5-10 percen belül az eljutás biztosított legyen. A kimaradó járatok minimalizálásának érdekében az iskolakezdésig további beavatkozásokat tervezünk. A változásokról honlapunkon és állomásainkon utasaink folyamatosan tájékozódhatnak, továbbá a www.menetrendek.hu oldalt ajánljuk az utazástervezéshez.

A   Komárom-Esztergom megyében júniustól felmerült ideiglenes létszámhiány kialakulásában nagy szerepe van az idei év első felében a korábbiakhoz képest tapasztalt mértéknél magasabb betegszámnak, valamint a szabadságok jogszabály szerinti kiadásának. Országosan és a területen is kiemelt toborzást végzünk, aminek köszönhetően idén bővült a járművezetői létszám. A megfelelő utánpótlás biztosítása érdekében tanfolyamos autóbuszvezetőket is foglalkoztatunk, a képzés költségeit tanulmányi szerződéssel biztosítjuk. A Volánbusz folyamatosan várja a jelentkezéseket autóbuszvezetői munkakörbe az ország számos pontján (https://www.volanbusz.hu/hu/karrier).

VOLÁNBUSZ Zrt.

1091 Budapest, Üllői út 131.

 



Csatolt fájl(ok):



« Vissza az előző oldalra!

- Magyar - Angol - Német - Szlovák